Your Nature

Zou het niet heerlijk zijn als eten weer een gezellig en ontspannen moment kan zijn, waar je vaker van kan genieten? Dat eten weer gewoon voeding voor je lichaam mag zijn en geen emotionele en uitputtende strijd, waar je iedere dag opnieuw mee bezig bent?

Heb je al veel geprobeerd om nu echt eens af te vallen, aan te komen of je kind weer ‘gewoon’ te laten eten, maar wil je eigenlijk alleen maar rust aan tafel en in je hoofd? Ik help je graag om het eens over een andere boeg te gooien en anders om te leren gaan met deze lastige situaties. Om weer te kunnen genieten van eten, alleen of samen met anderen.

Ilse Hendriks

ACT-therapeut eetgedrag

Eten is een lastig onderwerp, zeker in deze tijd. Iedereen heeft er een mening over en lijkt de hele dag met ‘gezondheid’ bezig te zijn, vooral dat van anderen. Eten is emotie, voeding en verbinding, maar helaas ook voor veel mensen een dagelijkse strijd, frustratie en ontmoediging. Your Nature biedt verschillende vormen van begeleiding aan, waarbij we niet kijken naar wát je eet of hoeveel. Ik leer je op een andere manier met de lastige eet-situaties om te gaan, die jouw leven uitdagend maken. Door samen te oefenen en meer in contact te komen met wat voor jou belangrijk is, kun je wellicht weer wat meer rust rondom eten ervaren en weer steviger in je schoenen staan.

Dorpsstraat 29 – G1
6661 EG Elst (gld)

Telefoon:
06 139 700 54
Email:
ilse@your-nature.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
9:00 – 17:00 uur