GGZ Scharwächter

Ambulant multidisciplinair geïntegreerde behandeling

GGZ Scharwächter biedt ambulant multidisciplinair psychotherapie, psychologische testdiagnostiek en behandelingen, EMDR, mindfulness gebaseerde cognitieve therapie (MBCT), Mentilization Base Treatment (MBT), assertiviteitstraining, (psycho)dramatherapie, psychomotorische therapie, beeldende therapie, muziektherapie, lichaamsgerichte therapie voor volwassenen. Er bestaat de mogelijkheid voor individuele psychotherapie, partnerrelatietherapie, gezinstherapie en groepstherapie. In het kader van de behandelingen is er de mogelijkheid voor psychiatrische consulten. De wetenschappelijke behandelingen zijn evidence based practice en practice based evidence, gebaseerd op de landelijke multidisciplinaire richtlijnen, zorgstandaarden, zorgpaden en protocollen en de richtlijnen van de beroepsgroepen GGZ. In de gezondheidscentra werkt GGZ Scharwächter samen met huisartsen, de aanwezige disciplines en wijkteams.

Dorpsstraat 29 – H
6661 EG Elst (gld)

Telefoon:
06 395 347 78
Email:
info@ggzscharwachter.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 8 tot 18 uur.